Oefentrainingsgroep

Onze groepslessen kunnen het beste vergeleken worden met een personal training in groepsverband. We streven ernaar om grootte van de groepen overzichtelijk te houden.
Directe en persoonlijke aandacht heeft ook bij deze lessen onze hoogste prioriteit. In een goed voorziene oefenzaal wordt er getraind op stabiliteit en coördinatie, kracht en conditie. Met behulp van fitnessapparaten, cardioapparatuur- en ‘losse’ oefeningen wordt u optimaal getraind.’

Zaal

Pilates

Pilates is een training waar je door diverse grondoefeningen je ‘power-house’ versterkt (rug, buik en bekken). Alle oefeningen worden rustig en gecontroleerd uitgevoerd op de mat, waarbij de focus ligt op de kwaliteit van de beweging. Deze methode leidt tot een sterk en flexibel lichaam en een goede lichaamshouding, waardoor je lichamelijke klachten voorkomt en wegneemt. Vloeiende bewegingen, ademhaling, controle en precisie zijn belangrijke kenmerken van deze trainingsmethode.

Zaal

Cursus ZwangerFit®

Wil je gedurende je zwangerschap, maar ook na je bevalling lekker sportief bezig zijn? Meld je dan aan voor de cursus ZwangerFit®. In een kleine groep van maximaal 8-10 vrouwen ga je sporten vanaf 24-26 weken zwangerschap. We schenken aandacht aan het uithoudingsvermogen, spierversterking, ademhaling en de bekkenbodem. De voorgym sluit af met een stukje theorie zodat je aan het einde van de cursus goed voorbereid bent op de bevalling. En na de bevalling starten we weer, nadat de laatste vrouw 6 weken bevallen is met trainen. Maar niet nadat we in de eerste les elkaars kleintje hebben mogen bewonderen: de babyles! Interesse of wil je nog meer informatie? Kijk op www.lavielinda.nl of bel/app 06 - 234 479 97.

Zaal