vriendelijke professionele begeleiding

Nieuws

01-01-2021

Kwaliteit van bewegen, een persoonlijke benadering, plezier en resultaat zijn essentieel!

Onze praktijk is open voor medisch noodzakelijke behandelingen die niet langer uitgesteld kunnen worden.   Via triage-vragen...

Lees Verder »

Fysiotherapie en Manueel Therapie Van Herwerden

Fysio Herwerden
Naaldwijkseweg 83
2691 RC 's-Gravenzande

Telefoon: 0174 - 413 298
Email: info-at-fysioherwerden-dot-nl

Team

Nico van Herwerden
Ik ben sinds 1989 in de praktijk toegetreden en samen gaan werken met mijn vader, Wim van Herwerden. Ik heb mede door andere werkzaamheden, zoals in de kliniek van het Sophia Revalidatie Centrum te Den Haag, in het Sophia Revalidatie Dag Behandeling Team te Vlaardingen en ondersteuning van meerdere collega praktijken, de aanzet gegeven voor de praktijk zoals deze nu bestaat. Tevens heb ik mijn huidige werkzaamheden 14 jaar gecombineerd met het werken in polikliniek ’De Naaldhorst’ in het behandelcentrum te Naaldwijk. Door meerdere specialisaties heb ik een rijke kennis opgedaan welke leidt tot een complete begeleiding van de patiënt.

Hiernaast ligt mijn passie in het begeleiden en beoefenen van sportevenementen, zoals harlopen, wielrennen en roeien.

Linda Schilt
Mijn naam is Linda Schilt en ben sinds 1 april 2010 het team van “Van Herwerden” komen versterken.
Ik heb van 1997-2001 de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd en ben in 2003 gestart met de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Deze heb ik in 2007 afgerond. Tijdens mijn opleiding voor fysiotherapie ben ik gaan werken in een fitnesscentrum. Dit heb ik nog een jaar na mijn opleiding gedaan en ben hier toen mee gestopt wegens uitbreiding van mijn werk als fysiotherapeut in twee praktijken. Na een paar jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om volledig in één van de twee praktijken te kunnen gaan werken en dit heb ik toen gedaan. In totaal heb ik hier 9 jaar gewerkt en zoals gezegd ben ik sinds april 2010 hier werkzaam.

Na het volgen van de Master opleiding heb ik meer onderbouwing van de huidige wetenschappelijk onderzoeken.
Verder staat ons vak niet stil, want ook wij blijven in beweging! Dit om ons vak nog leuker te maken en meer inhoud te geven.


Graag verwelkomen wij u in onze praktijk aan de Naaldwijkseweg!

Fysio Tips

Een grijpstok kan uitkomst bieden in de eerste weken na een nieuwe heupoperatie. Dit omdat u niet te ver mag bukken en u dan wel gevallen voorwerpen van de grond op kan rapen of de sokken aan kunt trekken.

Vragen of een afspraak?

Onze praktijk