vriendelijke professionele begeleiding

Nieuws

13-12-1901

Cursus ZwangerFit®

Fijne Paasdagen!!!   Heeft u interesse in een gezonde en fitte zwangerschap met tevens na-gym.  Op 13 Mei...

Lees Verder »

Fysiotherapie en Manueel Therapie Van Herwerden

Fysio Herwerden
Naaldwijkseweg 83
2691 RC 's-Gravenzande

Telefoon: 0174 - 413 298
Email: info-at-fysioherwerden-dot-nl

Historie

Onze praktijk is de oudste fysio-manueeltherapie praktijk in ’s-Gravenzande.

Hoog in ons vaandel staat de menselijke benadering van onze patiënten. Samen zoeken we naar de beste behandelwijze om de aanwezige klachten te verbeteren, danwel te leren beheersen. Klachtenbeelden zijn niet gerelateerd qua leeftijd en wij zijn in staat deze goed te behandelen. Als resultaat echter uitblijft, begeleiden wij de patiënt ook in het vervolgproces.
In 1969 is de praktijk onder de naam van Wim van Herwerden gestart. Aanvankelijk is hij begonnen als Heilgymnastiek/Masseur. En een jaar hierna is hij doorgegaan als volwaardig fysiotherapeut in zijn woonhuis.

Sinds 1989 is zijn zoon Nico van Herwerden ook actief in de praktijk als fysiotherapeut. Waarna in 2010 ook collega Linda Schilt ons team is komen versterken. Aanvankelijk was de praktijk in een woonhuis gevestigd. Erna volgden nog een viertal andere locaties. Maar allen op hetzelfde gedeelte aan de Naaldwijkseweg. Sinds 2003 zijn wij naar de huidige locatie verhuisd. Hierin kunnen wij onze kwaliteiten nog meer uitbreiden.

Fysio Tips

Als u veel achter de computer zit en u deelt uw werkplek met meerdere mensen, neem dan even de tijd om de stoel goed in te stellen voor u begint met werken.

Vragen of een afspraak?

Onze praktijk

Fysio van Herwerden
Fysiotherapie en Manueel Therapie Van Herwerden
Naaldwijkseweg 83
2691 RC 's-Gravenzande

Telefoon: 0174 - 413 298
Email: info-at-fysioherwerden-dot-nl

By Toscani - We create