vriendelijke professionele begeleiding

Nieuws

01-01-2021

Kwaliteit van bewegen, een persoonlijke benadering, plezier en resultaat zijn essentieel!

Onze praktijk is open voor medisch noodzakelijke behandelingen die niet langer uitgesteld kunnen worden.   Via triage-vragen...

Lees Verder »

Fysiotherapie en Manueel Therapie Van Herwerden

Fysio Herwerden
Naaldwijkseweg 83
2691 RC 's-Gravenzande

Telefoon: 0174 - 413 298
Email: info-at-fysioherwerden-dot-nl

Kwaliteit van bewegen, een persoonlijke benadering, plezier en resultaat zijn essentieel!

Onze praktijk is open voor medisch noodzakelijke behandelingen die niet langer uitgesteld kunnen worden.  

Via triage-vragen kunnen wij een beoordeling doen op welke wijze begeleiding geboden kan worden in het fysiotherapeutisch proces.

chronische pijn

 

1 op 1 behandelingen zijn momenteel mogelijk zelfs in de huidige lock-down periode. Dit met gebruikmaking van de juiste beschermingsmaatregelen.

Ons wordt namelijk gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren, omdat BIG geregistreerde beroepen door mogen werken. Hiermee voorkomen wij onnodige verergering van klachten, voor nu en in de nabije toekomst.

Als primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, staan wij voor u klaar. Denk aan bijvoorbeeld valtrauma’s van ouderen, het op de been houden van cruciale beroepsgroepen, fundamentele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.

Ons bekende nummer 0174 413298. Op de website informeren we u over alle ontwikkelingen. 

  

Terug naar nieuws

Fysio Tips

Een grijpstok kan uitkomst bieden in de eerste weken na een nieuwe heupoperatie. Dit omdat u niet te ver mag bukken en u dan wel gevallen voorwerpen van de grond op kan rapen of de sokken aan kunt trekken.

Vragen of een afspraak?

Onze praktijk