vriendelijke professionele begeleiding

Nieuws

01-05-2020

Corona en het beleid van Fysio van Herwerden

Vanaf heden is onze praktijk weer open voor medisch noodzakelijke behandelingen die niet langer uitgesteld kunnen worden. Wij vragen...

Lees Verder »

Fysiotherapie en Manueel Therapie Van Herwerden

Fysio Herwerden
Naaldwijkseweg 83
2691 RC 's-Gravenzande

Telefoon: 0174 - 413 298
Email: info-at-fysioherwerden-dot-nl

Corona en het beleid van Fysio van Herwerden

Vanaf heden is onze praktijk weer open voor medisch noodzakelijke behandelingen die niet langer uitgesteld kunnen worden.

Wij vragen echter om uw begrip dat wij niet iedereen in de praktijk kunnen zien en gedoseerd op gaan schalen.

Via triage-vragen kunnen wij een beoordeling doen op welke wijze (individuele behandeling; video- of telefonisch consult) begeleiding geboden kan worden in het fysiotherapeutisch proces.

We hopen op uw begrip en medewerking in deze opbouwende fase.

chronische pijn

 

1 op 1 behandelingen zijn wel mogelijk maar worden alleen uitgevoerd indien deze niet uitgesteld kunnen worden. En alleen in overleg met de huisarts of specialist. Dit met gebruikmaking van de juiste beschermingsmaatregelen.

Ons wordt namelijk gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren, ter ontlasting van hen. En problemen door onnodige verergering van klachten te voorkomen, voor nu en in de nabije toekomst.

Als primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, staan wij voor u klaar. Denk aan bijvoorbeeld valtrauma’s van ouderen, het op de been houden van cruciale beroepsgroepen, fundamentele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.

Ons bekende nummer 0174 413298. Op de website informeren we u over alle ontwikkelingen. 

  

Terug naar nieuws

Fysio Tips

Snoep verstandig? Eet een appel!

Vragen of een afspraak?

Onze praktijk